Praktische informatie

  • U kunt zonder indicatie gebruik maken van dagbesteding.
  • U kunt een Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning) indicatie aanvragen bij de gemeente.
  • U kunt een Wlz (Wet langdurige zorg) indicatie aanvragen.
  • Huize Odoorn draagt zorg voor het vervoer van de cliënten.
  • Binnen Huize Odoorn is het mogelijk om een warme maaltijd te nuttigen, onze kok kookt elke dag een overheerlijke verse maaltijd!

Huize Odoorn adviseert u graag over wat voor u de beste optie is. Neem gerust contact op via 0591-762962.

Geke Rengers

Mijn naam is Geke Rengers, 33 jaar en eigenaresse van Huize Odoorn & B&B Buiten Gewoon – Gewoon Buiten in Odoorn.
Elke dag ga ik met enorm veel plezier aan het werk gezien werk voor mij geen werk is maar een passie. Ik vind het mooi om het verschil te kunnen maken, mensen tot hun recht te laten komen en ze een veilig/geborgen plek te kunnen bieden waar men zichzelf kan zijn. Dit geeft mij als mens veel voldoening richting de cliënt/mantelzorger.

Roelof Ots

Mijn naam is Roelof Ots, 58 jaar, chauffeur en tevens begeleider op de groep.
Ik ervaar het werken met onze doelgroep als zeer dankbaar werk, zeker wanneer je ziet hoe fijn de cliënten het hebben!
Dit geeft mij dan ook iedere dag weer voldoening.

Henri Ortse

Mijn naam is Henri Ortse, 41 jaar, vader van een dochter van 17 en een zoon van 14 en woonachtig in Ter-Apel.
Inmiddels ben ik bijna 2 jaar werkzaam bij Huize Odoorn als chauffeur en ondersteunend begeleider. Dit doe ik met heel veel plezier en liefde, elke dag weer opnieuw!

Hella van Essen

Hallo, mijn naam is Hella van Essen, ik ben (net) 55 jaar en werk sinds oktober 2018 bij Huize Odoorn, als verzorgende IG.
Oorspronkelijk kom ik uit Bilthoven maar ben na heel wat verhuizingen 30 jaar geleden in Drente blijven hangen.
Voordat ik in Odoorn kwam werken heb ik 7 jaar op de jongeren afdeling in de Horst gewerkt, 13 jaar in de Paasbergen en 10 jaar in de Schans.
Ik heb 2 dochters, 2 schoonzoons en een kleinzoon oh ja en een man en een hond.
Mijn hobby’s zijn tuinieren, pottenbakken, koken, wandelen, hout kloven.
Ik werk met héél veel plezier bij Huize Odoorn. We hebben een heel hecht team en ik ben iedere dag weer blij om zowel mijn collega’s als de cliënten te zien. Huize Odoorn voelt voor mij als een warme deken, geeft mij weer de bevestiging dat werken in de zorg de mooiste baan is die je je wensen kan.

Geke Moorlag

Geke Moorlag – 28 jaar. Vanaf de oprichting van Huize Odoorn in 2016 ben ik werkzaam in dit bedrijf met veel plezier.
Mijn functie is team coördinator en verzorgende IG.
Ik hou van de keuzevrijheid in activiteiten en de zelfregie die bij Huize Odoorn gehanteerd wordt. De vrijheid die je hebt om in de dierenweide te werken met cliënten is fantastisch, hierdoor is er ook contact tussen mens en dier.

Ik hou van de persoonlijke band die ik met de cliënt kan opbouwen doordat er genoeg tijd is voor een gesprek en om aan doelen te werken die de cliënt graag zou willen behalen.

Ik denk maar zo ;

Bloemen groeien als je ze de ruimte geeft ‘de mens ook’

Anita Falke

Mijn naam is Anita Falke en ben 52 jaar jong. Wonen doe ik in Klazienaveen.
Ik ben moeder van 3 zoons en oma van 3 kleindochters, 34 jaar geleden ben ik gestart in de zorg.
17 jaar geleden heb ik omscholingen e.d. gevolgd en sindsdien werkzaam op een dagbesteding.

Mijn functie binnen Huize Odoorn is zorgcoördinator.
Een zorgcoördinator zorgt er voor dat de zorg voor een cliënt wordt afgestemd en dat verschillende partijen (bv thuiszorg, zorgverleners etc.) niet langs elkaar heen werken.
In de zorg kunnen mensen met heel veel partijen te maken hebben. En ik ben ervoor om dit in goede banen te leiden.

Sinds de eerste plannen en de start van Huize Odoorn ben ik betrokken.
En dat is al weer bijna 3,5 jaar geleden, waar ik nog geen moment spijt van heb gehad.
Het geluk heb ik dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken.
Van oorsprong ben ik activiteitenbegeleider maar heb door omscholingen en cursussen mij ook de zorg om de cliënten eigen gemaakt.
Ook heb ik een scholing MBO/HBO management in de zorg gevolgd, welke ik tot een goed einde heb gebracht.
Het omgaan met ouderen met verschillende beperkingen maakt mijn werk uitdagend, en ook geen dag is hetzelfde.

Cora Boes

Cora Boes – 35 jaar. In 2018 ben ik begonnen met werken bij Huize Odoorn. Ik was toen al bekend met de dagbesteding vanuit mijn werk bij het hotel/ restaurant. ( Hotel Odoorn/ Bistro La Finca) Ik doe naast mijn werk ook een opleiding, “ persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen niveau 4” in Emmen aan het Drenthe college. Ik zit nu in het 2de jaar van de opleiding en volgend jaar rond ik deze opleiding af.

Vanuit mijn restaurant ervaring, vind ik het heel leuk om met mensen om te gaan, het goed luisteren en zorg bieden geeft mij veel voldoening in het werk. Aandacht is het mooiste wat je iemand kan geven!

Mariska Meijer

Ik ben Mariska en ik ben 22 jaar oud. Op dit moment ben ik nog stagiaire bij Huize Odoorn en mag ik volgend schooljaar hier mijn opleiding afmaken en BBL doen. Dit betekent dat ik mag werken en leren. De opleiding die ik volg is persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen niveau 4.
Ik ben op dit moment elke maandag en dinsdag aanwezig en in de vakantiedagen of dagen dat ik vrij ben van school.
Wat ik juist zo leuk vind om bij Huize Odoorn te werken? Het is kleinschalig, dit vind ik juist zo leuk omdat je zo iedereen persoonlijk kent en niemand een nummertje is. Er wordt veel aandacht besteedt aan activiteiten en dagjes weg. Het is altijd gezellig, er wordt veel gelachen, maar er is ook natuurlijk altijd tijd om een luisterend oor te zijn.
Ik kijk er naar uit om elke dag weer wat nieuws te leren. Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor de mensen waar ik mee werk!

Marc de Bruin

Mijn naam is Marc de Bruin, 32 jaar, woonachtig in Emmen en heb een zoontje van 4 jaar oud. Sinds een jaar ben ik werkzaam bij Huize Odoorn als vrijwillige chauffeur.

Bas Scholte Aalbes

Mijn naam is Bas Scholte Aalbes en 35 jaar oud.
De meeste mensen zien me niet veel op de werkvloer maar achter de schermen.Ik ben 12 jaar werkzaam in de zorg waar ik vooral kijk naar de mogelijkheden in de maatschappij.

Elke dinsdag ben ik bij Huize Odoorn aanwezig. Ook hier kijk in naar de mogelijkheden die er liggen voor onze cliënten in de maatschappij. Heb je een vraag of idee? Bel of mail me gerust

Julia Stobbe

Ik ben Julia Stobbe en ik ben 18 jaar.
Vanaf februari loop ik stage bij Huize Odoorn, in de zomervakantie heb ik hier een aantal dagen gewerkt. Vanaf september ga ik mijn opleiding persoonlijke begeleiding, specifiek doelgroep niveau 3 hier afronden met een BBL plek. Dit betekend werken + leren, ik ga 1 dag naar school en 4 dagen werken.
Ik doe dit werk met plezier, het is erg gemoedelijk en heel fijn. Het is kleinschalig, dit vind ik prettig want hierdoor weet je wie iedereen is.
Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk en kijk er heel erg naar huis om hier te komen werken.

Marion Fischer

Hallo, mijn naam is Marion Fischer. Ik ben 58 jaar, moeder van 2 zonen en 3 prachtige kleinkinderen en het 4e kleinkind is op komst. Ik heb een lieve vriend waar ik graag tijd mee door breng en verder hou ik van fietsen en wandelen.

Ik werk sinds september 2018 met heel veel plezier bij Huize Odoorn als vrijwilliger, dit doe ik 1x per week.