Praktische informatie

WMO, PGB & WLZ

De dagzorg bij Huize Odoorn valt onder de wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO), Persoonsgebonden budget (PGB) en Wet Langdurige zorg (WLZ). Om gebruik te maken van onze dagzorg heeft u een beschikking van uw gemeente nodig of het zorgkantoor. In die beschikking staat voor hoeveel dagen en welke zorg u in aanmerking komt. Wij helpen u graag bij het aanvragen van deze beschikking.

Mocht u niet in aanmerking komen voor een beschikking bent u uiteraard ook van harte welkom op onze dagzorg. Voor meer informatie hierover kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Eigen bijdrage

Iedere bezoeker betaalt een eigen bijdrage voor dagzorg. Het Centraal Administratiekantoor (CAK) berekent de hoogte van deze eigen bijdrage en stuurt periodiek de rekening. De bijdrage wordt vastgesteld naar uw inkomen ongeacht de hoeveelheid zorg die u krijgt/neemt. Als er ook thuiszorg wordt geboden, houdt het CAK daar rekening mee.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 08.30 uur – 17.00 uur
Telefonisch bereikbaar 08.30 uur - 17.00 uur

Vrijblijvend gesprek

Neem vrijblijvend contact op met Huize Odoorn. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op, beloofd!

Bedankt! Uw aanvraag is succesvol verzonden, wij nemen z.s.m. contact met u op.

Met vriendelijke groet,
Huize Odoorn
Helaas, er is iets mis gegaan met het formulier, probeert u het a.u.b. nogmaals.
Natuurlijk staat uw vrijheid voorop: we houden niet van betutteling of verplichte activiteiten. U kiest zelf óf en waarmee u actief bent, individueel of samen met anderen. Wij zorgen voor een afwisselend, boeiend programma in een heerlijke omgeving zodat u elke dag naar eigen keuze aangenaam door kunt brengen.

Huize Odoorn

|

Hoofdstraat 40

|

7873 TB

|

Odoorn

|

0591 76 29 62

|

info@huizeodoorn.nl